Hopp til innhold
Infomøte

Informasjonsmøte om tilskuddsordninger for det visuelle kunstfeltet

Kulturrådet inviterer til informasjonsmøte for kunstnere, kuratorer og andre aktører i det visuelle kunstfeltet.

7. mai 2024 kl. 13:00 - 14:30

Legg arrangementet i min kalender

Kulturrådet

Strømmes

I dette møtet presenterer vi alle tilskuddsordningene samlet og legger spesiell vekt på kunstfaglige publikasjoner og manusutvikling og utstyrsstøtte til fellesverksteder og gjestekunstnerordninger. I møtet informerer også Kulturrådets sekretariat om formålet med ordningene innen visuell kunst og hvem som kan søke, og gir tips til en god søknad.

Møtet er digitalt og åpent for alle som ønsker søkerveiledning om ordningene på det visuelle kunstområdet. Privatpersoner, private institusjoner, offentlige institusjoner og andre virksomheter kan søke Kulturrådets ordninger.

Vi ønsker å gi flere mulighet til å skape og formidle bildekunst, fotografi, kunsthåndverk og andre former for samtidskunst. Vårt mål er at Kulturfondet skal være med å bygge opp og støtte et større mangfold i det visuelle kunstfeltet i Norge. Vi inviterer spesielt kunstnere og formidlere som ikke har søkt Kulturrådet tidligere til å delta i møtet.

Meld deg på møtet her

Neste søknadsfrist er 4. juni 2024.

Program

  • Kulturrådets tilskuddsordninger for det visuelle kunstfeltet v/Jonas Ekeberg
  • Ordningsansvarlige Inger Eri (kunstfaglige publikasjoner og manusutvikling)  svarer på spørsmål.

Her kan du se Kulturrådets ordninger for visuell kunst.

Kulturfondet har fire søknadsrunder i året. I god tid før hver søknadsfrist vil du på disse møtene få generell informasjon, samt anledning til å stille spørsmål til saksbehandlere. Møtene vil være delt i tre. De første ti minuttene får du en kort innføring i tilskuddsordningene for visuell kunst. Deretter får du presentasjoner av to utvalgte tilskuddsordninger.