Hopp til innhold
Veiledninger

Veiledninger Kreativt Europa regionalt møte Førde

I samarbeid med Vestland fylkeskommune inviterer Kulturdirektoratet og Kreativt Europa-desken til regionalt møte i Førde med vei Førde 5. juni og i Bergen 6. juni.  

Kreativt Europa til Vestland. Alle foto: Per Dehlin

Kreativt Europa til Vestland. Alle foto: Per Dehlin

5. juni 2024 kl. 09:00 - 16:00

Legg arrangementet i min kalender

Storehagen, Førde

Kulturdirektoratet og Vestland fylkeskommune

Lenke til påmelding her


Veiledning
Det blir mulighet for individuelle veiledninger med Kreativt Europa-desken for organisasjoner i Førde mellom 09.00 - 15.00 den 5. juni 2024.

De individuelle veiledningsmøtene er rettet mot potensielle søkere / organisasjoner som har konkrete ambisjoner eller interesse i å gå i gang med søknad til Kreativt Europa, og som kan tenke seg å være prosjektledere i et europeisk prosjekt, eller om du ønsker å spille ball om ideer og hvordan du kan komme i gang med et prosjekt. Dersom din organisasjon ønsker et slikt møte, melder du fra om dette i det felles påmeldingsskjemaet. De som ikke får plass vil få tilbud om digitalt møte med veiledning over Teams.

Jobber du med film og spill, så er ikke dette seminaret rettet mot disse feltene, da mediadesken for Kreativt Europa i Norsk Filminstitutt er ansvarlige for denne delen av programmet. Ta gjerne kontakt med dem for nærmere informasjon.

Påmeldingsfrist: 29. mai 2024

Lenke til påmelding her