Hopp til innhold
Informasjonsmøte og veiledning

Kreativt Europa til Tromsø

Kristin Bolgård og Per Dehlin fra Kreativt Europas kulturdesk i Kulturrådet besøker Tromsø 6. - 7. desember 2022 i samarbeid med Troms og Finnmark fylkeskommune. Det blir muligheter til veiledningsmøter med oss 6. desember og informasjonsmøte i rammen av Nordnorske Europadager 7. desember.

6. - 7. desember 2022

Legg arrangementet i min kalender

Tvibit, Tromsø (6.12) og Clarion The Edge hotel (7.12)

Kulturrådet, Troms og Finnmark fylkeskommune

I samarbeid med Troms og Finnmark fylkeskommune og Kreativt Europa-desken inviterer vi i rammen av Nordnorske Europadager til informasjonsmøte og veiledninger om Kreativt Europa.

Seminaret går av stabelen 7. desember kl 14.00 - 17.00 i Clarion Hotel the Edge, Tromsø. Hele seminardagen varer fra kl 08.30. 

Seminaret kommer som en del av Europagene i Nord-Norge, og vår del av programmet er et informasjonsmøte kl 14:00 for alle som vil høre om muligheter for internasjonalt samarbeid i Kreativt Europa-ordningen. Det blir også innlegg fra Nordisk kulturkontakt og Troms og Finnmark fylkeskommune. 

6. desember er det mulighet for individuelle veiledningsmøter for potensielle søkere. Dette skjer i TVIBIT, Parkgata 27/29, Tromsø. Om din organisasjon ønsker et eget 45 minutters veiledningsmøte med Kulturrådet om mulige planer for Kreativt Europa-prosjekt melder du fra om dette gjennom e-post til Kulturrådet . Vi har et begrenset antall plasser, så her er det først til mølla. 

Hvis du ikke får plass på veiledningen i Tromsø, vil du få tilbud om digitalt møte/veiledning over Teams en annen dag. 

Jobber du med film og spill, så er ikke dette seminaret rettet mot disse feltene, da mediadesken for Kreativt Europa i Norsk Filminstitutt er ansvarlige for denne delen av programmet. Ta gjerne kontakt med dem for nærmere informasjon.

Påmelding til veiledning med Kulturrådet 6.12 her

Påmelding og mer informasjon til informasjonsmøtet 7.12 her