Hopp til innhold

Digital boklansering - Kunst som deling, delingens kunst

Hvordan har teknologier, nettverk og nye samarbeidsformer endret kunstproduksjon, kunstuttrykk og kunstformidling i det visuelle samtidskunstfeltet? Bli med på digital boklansering.

3. juni 2020 kl. 10:00 - 10:30

Legg arrangementet i min kalender

Kulturrådet

Strømmes

Kunst som deling, delingens kunst er skrevet av Merete Jonvik, Eivind Røssaak, Hanne Hammer Stien og Arnhild Sunnanå. Boka tar for seg tendenser i det visuelle kunstfeltet i Norge etter 2010, med fokus på fremvoksende praksiser og nye teknologier, delings-, nettverks-, samarbeids- og organiseringsformer.

Forfatterne Merete Jonvik, Eivind Røssak, Arnhild Sunnanå og Hanne Hammer Stien samtaler om boka i et digitalt opptak som legges ut på våre nettsider og i sosiale medier 3. juni kl 10.00.

Kunst som deling springer ut av større kunnskapsprosjekt på det visuelle kunstfeltet igangsatt av Kulturrådet etter oppdrag fra Kulturdepartementet i 2018. To andre publikasjoner ble lansert i 2019: Statistikk om visuell kunst i Norge av Lars Christian Monkerud og Visuell kunst i norsk forvaltning av Arne Holm og Lars Christian Monkerud.