Hopp til innhold
Infomøte

Digitalt informasjonsmøte om forsøksordning for aspiranter med funksjonsnedsettelser

Velkommen til informasjonsmøte om Kulturrådets ordning som sikrer flere med funksjonsnedsettelser arbeidspraksis i kulturlivet! Her kan kulturvirksomheter som vil søke ordningen og potensielle aspiranter få informasjon om søkeprosessen, og treffe hverandre, oss og gode rådgivere.

20. februar 2024 kl. 11:30 - 13:00

Legg arrangementet i min kalender

Digitalt

Kulturrådet

Gjennom forsøksordningen for aspiranter med funksjonsnedsettelser kan kulturvirksomheter søke om tilskudd fra Norsk kulturfond til å ansette en person med funksjonsnedsettelser i en aspirantstilling

Har du erfaring fra kulturlivet og kunne tenke deg å bli aspirant? Jobber du i en kulturvirksomhet og vil ansette en aspirant? 

Bli med på informasjonsmøtet her. Du trenger passordet under.

Passordet finner du her:

Meeting ID: 817 3933 3936

Passord: V2UZJg5M

Møtet er digitalt, gratis og åpent for alle. Lenken tar deg direkte til informasjonsmøtet.

Gjør deg gjerne kjent med retningslinjene for ordningen i forkant av møtet. 

Se retningslinjene for å søke ordningen 

Se spørsmål og svar om ordningen 

Film: Søk Kulturrådets aspirantordning

Filmbeskrivelse: Kurator ser rundt seg i galleriet. Lyset skrus av og på. Hun ser vaktmesteren og en gjest. Hun går mot gjesten, smiler og sier: «Velkommen til utstillingen!» på tegnspråk. En funksjonsvariert regissør og teatergruppe er samlet. En kvinne i rullestol sitter i midten av gruppen. Regissøren ser på gruppen og gir instrukser. Kvinnen og regissøren nikker og smiler til hverandre. En produsent i rullestol triller inn i en kinosal og setter seg nederst. Han tar opp en notatblokk fra bagen sin. Nå sitter han midt i salen. Kuratoren tegner: «Kultur skapes av perspektiver». Regissøren smiler: «Mangfold styrker kulturen». Produsenten har skrevet: «Åpne opp for nye perspektiver». På lerretet står det: «Søk på Kulturrådets aspirantordning».