Hopp til innhold
Kreativt Europa - individuelle veiledningsmøter - Tønsberg

Kreativt Europa veiledninger i Tønsberg

Vi har veiledningsmøte i Porgsgrunn 31. mai, åpent for alle, men 2. juni kommer vi til Tønsberg for å møte kulturaktører fra denne regionen i individuelle veiledninger / samtaler. Dette er for organisasjoner som kan tenke seg å kunne gå inn i samarbeidsprosjekter i Europa.

2. juni 2023

Legg arrangementet i min kalender

Fylkeshuset, Tønsberg

Kulturdirektoratet og Vestfold og Telemark fylkeskommune

 
Endelig skal vi få presentere Kreativt Europa for kultursektoren i Vestfold og Telemark gjennom et fysisk møte med lunsj! I samarbeid med Vestfold og Telemark fylkeskommune inviterer Kulturdirektoratet og Kreativt Europa-desken til informasjonsmøte 31. mai 2023 kl 10.00 - 15.00. Seminaret går av stabelen i Ælvespeilet i Porsgrunn. 2. juni kommer vi til Tønsberg for individuelle veiledninger med kulturaktører i regionen (1. juni til Skien). 
 
Påmeldingsfrist: 25. mai 2023. 

Dag 2 og 3 er rettet mot potensielle søkere som har konkrete ambisjoner om å gå i gang med søknadsprosessen. De er individuelle 45 minutters veiledningsmøter med organisasjoner som kan være interessert i Kreativt Europa og som kan tenke seg å være prosjektledere i et europeisk prosjekt. Disse veiledningsmøtene foregår i Skien (Fylkeshuset) 1. juni og i Tønsberg (Fylkeshuset) 2. juni.  Dersom din organisasjon ønsker et slikt møte, melder du fra om dette i det felles påmeldingsskjemaet. De som ikke får plass vil få tilbud om digitalt møte/veiledning over Teams.

Jobber du med film og spill, så er ikke dette seminaret /veiledningene rettet mot disse feltene, da mediadesken for Kreativt Europa i Norsk Filminstitutt er ansvarlige for denne delen av programmet. Ta gjerne kontakt med dem for nærmere informasjon.

 

Arrangører:

     Logo Vestfold og Telemark fylkeskommune