Hopp til innhold

Kulturrådets årskonferanse 2021: NÆRE PÅ - Kunst og fellesskap

Velkommen til Kulturrådets årskonferanse 2021. Temaet for årets konferanse er kunst og fellesskap og konferansen arrangeres på nye Munch i Oslo.

Bildeutsnittet er hentet fra Cassius Fadlabis gulvmaleri

Bildeutsnittet er hentet fra Cassius Fadlabis gulvmaleri "Onset of Vertigo" på Kunstnernes hus. Gjengitt med tillatelse fra kunstneren.

23. november 2021 kl. 10:00 - 16:00

Legg arrangementet i min kalender

MUNCH Bjørvika, Oslo

Kulturrådet

Strømmes

Kulturrådet inviterer til årskonferanse med kunstens sosiale effekt og betydning på dagsorden. Med pandemien som bakteppe ønsker vi å sette søkelys på kunst som møteplass og som utgangspunkt for ulike typer fellesskap.

Tittel: NÆRE PÅ - Kunst og fellesskap

Tid: 10.00-16.00

Sted: MUNCH Bjørvika

Se opptak av sendingen

 

Her kan du se sendingen simultantekstet til norsk

Her kan du se sendingen simultantekstet til engelsk
(english subtitles)


Hvordan oppstår, forandres og utspilles fellesskap i kunstneriske sammenhenger? Bidrar kunst til å åpne opp eller lukke sosiale fellesskap?  Hva mener vi når vi snakker om fellesskap, hva er felles for hvem? Og hva forventes når det settes kulturpolitiske mål om at kunst skal bidra til å skape og styrke sosiale fellesskap?

Les mer på konferansesiden

Endelig kan vi samles, og vi er veldig glade for å få holde arrangementet i det nye Munchmuseet i Oslo, men konferansen vil selvfølgelig også bli sendt digitalt, til de som ikke kan være fysisk til stede.

Hold av dagen til refleksjon og debatt om kunst og både samlende og friksjonsfylte fellesskap.