Hopp til innhold
Veiledninger

Veiledninger Kreativt Europa regionalt møte Innlandet

I samarbeid med Innlandet fylkeskommune inviterer Kulturdirektoratet og Kreativt Europa-desken til regionalt møte i Lillehammer med veiledninger. Vi har egne veiledningsmøter med kulturaktører fra i Fylkeshuset, Lillehammer fredag 8. mars. Se egen kalenderhendelse. 

Kreativt Europa til Innlandet. Alle foto: Per Dehlin

Kreativt Europa til Innlandet. Alle foto: Per Dehlin

8. mars 2024 kl. 09:00 - 13:00

Legg arrangementet i min kalender

Fylkeshuset, Kirkegata 74, 5. etasje, Møterom Maihaugen, Lillehammer

Kulturdirektoratet og Innlandet fylkeskommune

Lenke til påmelding her


Veiledning
Det blir mulighet for individuelle veiledninger med Kreativt Europa-desken for organisasjoner på Lillehammer, 8. mars mellom 09.00-13.00 (og etter seminaret 7. mars mellom 15.00-17.00)

De individuelle veiledningsmøtene er rettet mot potensielle søkere / organisasjoner som har konkrete ambisjoner eller interesse i å gå i gang med søknad til Kreativt Europa, og som kan tenke seg å være prosjektledere i et europeisk prosjekt. Dersom din organisasjon ønsker et slikt møte, melder du fra om dette i det felles påmeldingsskjemaet. De som ikke får plass vil få tilbud om digitalt møte med veiledning over Teams.

Jobber du med film og spill, så er ikke dette seminaret rettet mot disse feltene, da mediadesken for Kreativt Europa i Norsk Filminstitutt er ansvarlige for denne delen av programmet. Ta gjerne kontakt med dem for nærmere informasjon.

Påmeldingsfrist: 28. februar 2024. 

Lenke til påmelding her


Fylkeshuset Lillehammer, Kirkegt 74,
5 etasje - møterom Maihaugen.